Automatiser IT-sikkerheden i din organisation


Torsdag den 2. september

Dagligdagen for IT-afdelingen er travl. I dette webinar giver vi et bud på hvordan driften af IT-sikkerheden kan effektiviseres og ikke mindst automatiseres, hvorved IT-afdelingen får tid til andre opgaver.

Vi har forskellige sikkerhedsløsninger i virksomhederne, fra endpoint løsning til firewall. Løsningerne taler ikke sammen og som administrator skal vi logge ind på den ene eller den anden løsning for at sikre systemerne. Vi skal sætte os ind i 7 forskellige producenter og deres løsninger. Og skulle vi have brug for assistance, så skal vi have fat i forskellige helpdesks.

Hvad nu hvis alle sikkerhedsløsningerne talte sammen – automatisk. At firewallen automatisk reagerer på en angreb, som er konstateret på en PC?

Vi demonstrerer løsningerne fra sikkerhedsproducenten SOPHOS og demonstrerer hvordan løsningerne hænger sammen, men også effektiviserer mange opgaver for IT afdelingen.

SOPHOS ”Synchronised Security” er med til at reducere IT-afdelingens daglige opgaver, så den kan fokusere på andre projekter. SOPHOS er et af markedets førende sikkerhedshuse med løsninger, så som firewall, endpoint løsning, EDR og MTR, Rapid Response Team, AccessPoints, switche, web- og email filter, EMM-løsning, mm. som alle er integrerede med automatiserede processer på tværs.

Vi kommer også kort ind på hvordan COMM2IG kan drifte jeres ”sikkerhed”, måske blot for en kort periode.

Hvem bør deltage?

Webinaret henvender sig til it-og/eller sikkerhedsansvarlige i en privat eller offentlig virksomhed i alle størrelser.

Tid og sted

Torsdag den 2. september
kl. 9:00-10:00

På Microsoft Teams

Tilmeld dig her!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs privatlivspolitik gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & Mobility


sama@comm2ig.dk
+45 45 17 95 76