Hvorfor bør din næste PC være en Mac?

Apple har med M1 chippen introduceret en banebrydende teknologi, der sætter nye standarder for ydelse og batteritid i en bærbar computer.

Tag et skridt ind i fremtiden sammen med COMM2IG og Apple, når vi stiller skarpt på hvordan den nye Apple M1-chip sammen med macOS Big Sur giver brugeren nye hidtil usete muligheder fx for at afvikle iPhone og iPad programmer direkte på Mac.


Onsdag den 10. marts
kl. 14.00 – 14.45

Webinaret er for alle, der har en interesse i klienter og software, men henvender sig primært til lærere og undervisere i uddannelsessektoren, da der vil indgå konkrete eksempler fra undervisningsmiljøet.

Programmet for webinaret:

  • Hvad er Apple M1-chip?
  • Fordele for brugerne
  • Hvilke programmer kan køre på Apple M1-chip
  • Batteri – Mac er den nye iPad
  • Demo – iPad apps på Mac
  • Q&A

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Thomas Bach Piekut
Solution Advisor, Apple & Education


thbp@comm2ig.dk
+45 26 79 61 16