Lad medarbejdere i sundhedsvæsenet arbejde mobilt til glæde for patienter og borgere

Webinar om optimal udnyttelse af iPad i sundhedsvæsenet

Vær med, når COMM2IG og Apple stiller skarpt på de muligheder som iPad tilbyder i sundhedsvæsenet, og hvorfor den kan erstatte computere, så alle medarbejdere kan arbejde frit, når de er på farten.

Apple-produkter er de­signet til at gøre behandling og pleje mere personlig – og nem at bruge for læger, sygeplejersker, SOSU-assistenter, patienter og borgere. Derudover er iPad super-let at ibrugtage for alle, da alt “bøvl med IT” er reduceret til et absolut minimum, hvis forarbejdet er gjort rigtigt.

Der er mange skift fra dialog med borgeren til dokumentation af udført arbejde og som medarbejder i sundhedsvæsenet er der behov for et mobilt device, der understøtter alle faser. Apple har designet iPad til at blive brugt af alle; den er intuitiv, sikker og baseret på en platform som mange allerede kender.

Indhold på webinaret
På dette 1 times webinar stiller vi skarpt på forskellige brugsscenarier, og du vil få inspiration til, hvordan iPad bliver en personlig oplevelse i en offentlig organisation for både fuldtidsansatte behandlere og som “dele-device” af vikarer og deltidsansatte. Vi taler ind til de åbenlyse fordele, hvor iPadOS fuldt understøtter mus og tastatur og dermed er en basiscomputer samtidig med at det er et mobilt device.

Hvem bør deltage?

Webinaret henvender sig til behandlere, IT-og digitaliseringsansvarlige.

  • Som behandler får du input til de nye funktioner i iPadOS, som du kan bruge til at optimere din brug af iPad i hverdagen.
  • Som IT-og digitaliseringsansvarlig får du en forståelse for de muligheder iPadOS giver dine brugere som alternativ til computere.

Agenda

Velkomst
v/ Jesper Lakman, Healthcare Lead, Apple 

iPad som det primære værktøj
v/ Ulrik Aabye-Hansen, Konsulent & underviser, Apple

Oplev, hvordan Apple med iPadOS har taget det bedste fra en PC og det bedste fra et mobilt device og samlet det i iPadOS. Vi viser, hvordan brugeren kan arbejde to forskellige steder i samme app, arbejde på tværs af en række apps eller arbejde i to forskellige apps samtidigt. Oplev også, hvordan en iPad kan bruges mobilt på farten og samtidig kan forvandles til et værktøj optimeret til dokumentation, administration og fordybelse. Vi stiller skarpt på, hvordan brugerne nemt kan arbejde med dokumenter og tilslutte de bedste features fra en PC.

iPad som personligt- eller som deleværktøj
v/ Ulrik Aabye-Hansen, Konsulent & underviser, Apple

Oplev iPad som drivkraft i sundhedssektoren. Behandling og pleje bliver endnu bedre med stærke og intuitive værktøjer. Vi ser på, hvordan Apple gør det muligt, at fastansatte behandlere kan benytte personlige iPads og at vikarer og deltidsansatte kan bruge dele-iPads. Begge dele på en sikker og GDPR-compliant måde, samtidig med det er nemt at styre for IT afdelingen.

Life Cycle management
v/ Bodil Osberg, Business Manager, COMM2IG

Skal man som kommune eller region eje eller leje udstyr? Ved en finansieret løsning udnytter du den høje residualværdi i Apples udstyr og fornyer udstyret hver 36. måned og geninvesterer restværdien i nyt udstyr. COMM2IG tilbyder den offentlige sektor, at deres medarbejdere kan købe udstyr fri efter endt cyklus. Der vises priseksempel på, hvordan man i en medarbejderpakke kan bundle en iPad med tilbehør og en iPhone og leje det i 24 eller 36 måneder. En løsning, der giver dig både overblik og sikkerhed i budgettet.

Afrunding med Q&A

Tid og sted

Onsdag den 30. september kl. 10:00-11:00


På Microsoft Teams
(kan tilgås via en browser)

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
bos@comm2ig.dk