Webinar om Priviliged Access Management med Admin By Request

Ingen organisationer ønsker, at hver enkel medarbejder er lokal administrator for egen arbejdscomputer, men alligevel er dette mere reglen end undtagelsen…

Admin By Request er en sikkerhedsløsning, der minimerer risikoen for at brugerne potentielt installerer skadelig software på virksomhedens computere. Løsningen fjerner som udgangspunkt brugerens lokale administratorrettigheder og tillader brugeren at få rettighederne tilbage på forespørgsel under faste og dokumenterede rammer på både Windows og macOS.

Oplev alle fordelene i Admin By Request eller få en genopfriskning og introduktion i de mange nye features, som kontinuerligt tilføjes til værktøkjet.

Deltag på ét af vores to webinarer i oktober:

Tirsdag den 25. oktober kl. 10:00-11:00
Torsdag den 27. oktober kl. 10:00-11:00

Programmet på webinaret byder på en introduktion til hvordan du markant løfter sikkerheden i virksomheden uden at brugerne føler en invasiv indgriben i deres hverdag.

AGENDA
Nem tilpasning af Admin By Request
Revoke Local Accounts
Break Glass Accounts
Compliance med Audit Log, rapporteringsfunktioner og ISO27001-certificering
Integrationsmuligheder i Teams, Slack, ServiceNow m.m.

Tilmeld dig webinaret her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

i samarbejde med